Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român a făcut prăpăd în Roma

Un bărbat de etnie romă beat a făcut măcel pe o şosea din Roma. Şoferul, care ar fi din România, a ucis un om şi a băgat alţi opt în spital în timpul unei curse cu poliţiştii pe urme

de Redactia Observator

la 29.05.2015 , 08:46

Un bărbat de etnie romă beat a făcut măcel pe o şosea din Roma. Şoferul, care ar fi din România, a ucis un om şi a băgat alţi opt în spital în timpul unei curse cu poliţiştii pe urme

După ce a făcut accident. bărbatul a luat-o la fugă împreună cu un bărbat care era în dreapta sa. Iar în maşină a rămas o adolescentă care a fost încătuşată de carabinieri. Câteva ore mai târziu oamenii legii i-au prins şi pe bărbaţi. E bilanţul parţial al unei curse nebune pe străzile romei care s-a terminat cu un accident teribil. Încă cinci oameni au ajuns în braţele medicilor, dar rănile pe care le-au suferit aceştia nu le pun viaţa în pericol.

Ar fi intrat cu 180 de kilometri pe oră, potrivit presei din peninsulă, într-o staţie de autobuz în care erau mai mulţi oameni. O femeie în vârstă de 44 de ani, de origine filipineză, a murit pe loc. Alte opt persoane au fost rănite în urma impactului. Printre victime se numără un moldovean, francezi, dar şi italieni.

Vezi și

Şoferul care i-a lovit şi-a continuat fuga pe jos, împreună cu un alt bărbat din maşină. Câteva ore mai târziu, poliţiştii italieni i-au prins pe cei fugari, care ar fi români, potrivit presei din peninsulă.

În faţa jurnaliştilor, şoferul a recunoscut că era beat când se afla la volan.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un român a făcut prăpăd în Roma