Antena Meniu Search
x

Video Un submarin cu 53 de persoane la bord a dispărut în largul coastei Bali. Marina militară indoneziană cere ajutorul Australiei şi Singapore

Indonezia încearcă să găsească un submarin dispărut care avea la bord 53 de persoane. Autorităţile anunţă că marina militară caută submarinul și dorește ajutor din partea Australiei și Singapore.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.04.2021, 14:14

Un submarin militar a dispărut în largul costei Bali - Profi Media

Submarin dispărut în apele din Bali

Un submarin al Indoneziei a dispărut în largul coastei Bali. La bord erau 53 de persoane. Autorităţile au declarat pentru Reuters că s-au demarat căutările. "Căutăm în apele Bali, la 96 km depărtare de ţărm. În submarin se aflau 53 de persoane".

Un purtător de cuvânt al marinei militare a declarat pentru Reuters că submarinul a dispărut în timpul unui exercițiu cu torpile, la nord de insula Bali. Ei au spus că submarinul nu a reușit să transmită rezultatele, așa cum era de așteptat. Contactul cu submarinul s-a pierdut miercuri la 4:30 a.m.

Reuters a raportat că este vorba de un submarin KRI Nanggala-402, fabricat în Germania și construit în 1978. Departamentele de apărare din Australia și Singapore nu au răspuns imediat la solicitările Reuters pentru comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un submarin cu 53 de persoane la bord a dispărut în largul coastei Bali. Marina militară indoneziană cere ajutorul Australiei şi Singapore