Antena Meniu Search
x

Un surfer a murit atacat de un rechin, în Hawaii. Autorităţile au închis plaja

Un bărbat din Hawaii, în vârstă de 39 de ani, a murit din cauza rănilor suferite în urma unui atac al unui rechin în apele din largul insulei Maui, a anunţat poliţia locală, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 08:58

Un surfer a murit atacat de un rechin, în Hawaii. Autorităţile au închis plaja
- Captura X

Jason Carter a fost atacat în dimineaţa zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2023, a precizat poliţia din Maui într-un comunicat. La sosirea poliţiei, el era transportat la ţărm cu un jet ski de către salvatori. "Odată ajuns la ţărm, au fost luate măsuri de salvare" până când a putut fi transportat la spital, se arată în comunicatul poliţiei, dar surferul "a murit ulterior din cauza rănilor".

Anul trecut, o turistă franceză a fost atacată în aceeaşi zonă

Autorităţile au închis plaja şi au afişat panouri care avertizează asupra prezenţei rechinilor. Hawaii News Now a relatat că, la momentul respectiv, condiţiile apei erau "mixte", cu valuri mari, precizând că acesta a fost primul atac fatal al unui rechin în apele hawaiiene din 2023. Anul precedent, o turistă franceză în vârstă de 51 de ani a fost, de asemenea, atacată de un rechin în apele din largul insulei Maui, în timp ce făcea scufundări la aproximativ zece metri de plajă.

Victima a supravieţuit, dar rechinul i-a provocat răni grave, retezându-i cea mai mare parte a braţului stâng şi o parte din mâna dreaptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Un surfer a murit atacat de un rechin, în Hawaii. Autorităţile au închis plaja