Antena Meniu Search
x

Schumacher, supus unor teste care vor stabili şansele de recuperare!

Prietenii, admiratorii şi foştii colegi ai lui Michael Schumacher au primit cu bucurie vestea că legendarul campion a ieşit din comă şi a fost transferat într-o clinică de recuperare

Vezi și

Prietenii, admiratorii şi foştii colegi ai lui Michael Schumacher au primit cu bucurie vestea că legendarul campion a ieşit din comă şi a fost transferat într-o clinică de recuperare

După mai bine de cinci luni de la înspăimântătorul său accident de schi, Michael Schumacher a deschis ochii şi reacţionează la vorbe şi atingeri. Jurnaliştii germani spun, chiar, că sportivul este conştient şi comunică din priviri cu familia sa. Mai prudentă, purtătoarea de cuvânt a familiei confirmă doar că a ieşit din comă şi continuă procesul de recuperare la o clinică din Elveţia. Vestea la care aproape nimeni nu mai spera i-a încântat pe fanii, prietenii şi foştii rivali ai lui Schumi.

Medicii mai temperează bucuria fanilor. Ei relevă că accidentul lui Schumacher a lăsat, probabil, urme de care nu va scăpa tot restul vieţii sale. Dar ieşirea din comă şi mai ales mutarea într-un alt spital sunt, totuşi, semne încurajatoare. "Pentru persoanele în comă, mai ales cele în stare gravă, cum era el la început, orice deplasare presupune riscuri foarte importante, riscuri de complicaţii mortale. Deci faptul că a putut fi deplasat este, deja, un semn favorabil'.

Potrivit experţilor, fostul pilot va fi, acum, supus unor teste care vor stabili ce zone ale creierului sunt afectate. Rezultatele vor determina procedura de recuperare care va fi foarte îndelungată. Nimeni nu poate garanta că va redeveni cel de altădată, dar el porneşte în cursă cu avantaje certe: sprijinul permanent al familiei şi condiţia sa fizică deosebită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Schumacher, supus unor teste care vor stabili şansele de recuperare!