Antena Meniu Search
x

Video Vacanțe mai ieftine în Grecia și Malta. Vouchere pentru turiștii care își fac rezervări din timp

Cine vrea o vacanţă mai ieftină în Malta sau Grecia trebuie să se grăbească să facă rezervările. Autorităţile malteze au anunţat că primii 35.000 de turişti străini vor primi vouchere în funcţie de hotelul la care se cazează. 

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 14:07

Vezi și

Astfel, cei care vor alege hoteluri de cinci stele se vor bucura de o reducere de 200 de euro, în timp ce la patru şi trei stele voucherul va acoperi 150 de euro şi respectiv 100 de euro. 

Sunt veşti bune şi pentru românii care preferă vacanţele în insulele greceşti Halkidiki, Thassos, Paralia Katerini sau Evia. Zeci de hoteluri oferă vouchere de 25 de euro prin care să acopere costul testului PCR.

Grecia, Turcia şi Italia rămân pe "lista galbenă"

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, luni, lista statelor şi zonelor considerate cu risc epidemiologic ridicat, persoanele care ajung în România din acestea urmând să stea în carantină.

Grecia, Turcia sau Italia rămân pe „lista galbenă”, în timp ce au fost incluse Spania, Emiratele Arabe Unite şi Tunisia. Cei care vin din aceste zone trebuie să intre în carantină la domiciliu sau la locaţia declarată pentru o perioadă de 14 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Vacanțe mai ieftine în Grecia și Malta. Vouchere pentru turiștii care își fac rezervări din timp