Antena Meniu Search
x

Val de revolta în Italia! O soferiţă româncă, surprinsă cu picioarele pe volan şi sticla de vin în mână

Cu picioarele pe volan şi sticla de vin în mână, o tânără de 25 de ani a stârnit un val de revoltă

Vezi și

Cu picioarele pe volan şi sticla de vin în mână, o tânără de 25 de ani a stârnit un val de revoltă. A dovedit că este o şoferiţă inconştientă, cu un dispreţ total faţă de orice reguli.

Şi, cel mai grav, e comportamentul care l-a costat viaţa pe un om nevinovat. Şoferiţa l-a lovit pe trecerea de pietoni, apoi a fugit. Oamenii au fost revoltaţi să vadă cum se purta la volan românca acuzată că a omorât un pieton şi apoi a fugit de la locul accidentului. Cu picioarele pe volan şi manelele date la maximum, tânăra de 25 de ani se distrează ca în bar sau la discotecă.

O prietenă ia parte la demonstraţia de teribilism a Alinei. Fetele îşi pasează una alteia o sticlă de băutură. Sunt în lumea lor. Niciuneia nu îi pasă de ce se poate întâmpla în trafic. Înregistrarea a fost făcută cu mai multe zile înainte de accidentul în care a murit pensionarul italian. Dar oamenii sunt convinşi că dispreţul româncei faţă de regulile de circulaţie i-au fost fatale bătrânului.

Românca a fost arestată şi are de dat socoteală pentru mai multe infracţiuni. A comis un accident mortal. Nu i-a acordat victimei primul ajutor şi a părăsit locul accidentului. La toate acestea se adaugă faptul că nu avea dreptul să şofeze. Avea pemrisul suspendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Val de revolta în Italia! O soferiţă româncă, surprinsă cu picioarele pe volan şi sticla de vin în mână