Antena Meniu Search
x

VIDEO: Zeci de morţi într-un accident feroviar, în Iran

O înregistrare video amator a surprins scenele dramatice care s-au derulat după un accident feroviar, produs în Iran. Peste 30 de oameni au murit în tragedie.

Zeci de oameni au murit în Iran, în urma ciocnirii între două trenuri de pasageri Vezi și

O înregistrare video amator a surprins scenele dramatice care s-au derulat după un accident feroviar, produs în Iran. Peste 30 de oameni au murit în tragedie.

Accidentul s-a produs în gara unei localităţi din provincia Seman, la 400 de kilometri est de capitala iraniană. Două trenuri de pasageri s-au ciocnit, iar tragedia s-a soldat cu zeci de morţi şi răniţi. Majoritatea vagoanelor celor două garnituri au deraiat, iar unele au luat foc.

Imaginile amator filmate imediat după accident surprind, de altfel, momentul când resturile trenurilor sunt cuprinse de flăcări. O masivă operaţiune de salvare a fost declanşată, iar echipele de intervenţie au reuşit să aducă în siguranţă peste 100 dintre călătorii aflaţi în trenuri.

Zeci de oameni au fost transportaţi la spitalele din zonă, mulţi dintre ei în stare gravă. Potrivit televiziunii de stat iraniene, unul dintre trenurile de pasageri intra în gară şi a lovit cealaltă garnitură, care staţiona, pe aceeaşi linie. Temperaturile erau sub zero grade, mai spune presa locală. Cauzele accidentului sunt investigate de o echipă de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » VIDEO: Zeci de morţi într-un accident feroviar, în Iran