Antena Meniu Search
x

Putin, încă un exercițiu de imagine. A primit o fetiță de 8 ani la Kremlin și împreună l-au sunat pe ministrul de Finanțe

După baia de mulțime din Daghestan, Vladimir Putin face încă un exercițiu de imagine. De data aceasta a primit o fetiță de 8 ani la Kremlin și împreună l-au sunat pe ministrul Finanțelor, cerându-i o subvenție bugetară pentru regiunea sa natală, scrie Reuters.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 12:23

După rebeliunea eșuată din Moscova, orchestrată de liderul mercenarilor wagner Evgheni Prigojin, președintele Vladimir Putin și-a întețit ieșirile publice. 

În cel mai recent exercițiu de imagine, Vladimir Putin a găzduit la Kremlin o fetiță de 8 ani alături de părinții săi. A întâmpinat-o pe cea mică cu un buchet de flori și a condus-o chiar în biroul său, de unde l-au sunat împreună pe ministrul Finanțelor de regiunea Daghestan. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial, ministrul Anton Siluanov a părut confuz, neînțelegând ce se întâmplă și nu a răspuns la salutul fetei, dar a fost rapid de acord cu finanțarea suplimentară pentru regiunea din sudul Rusiei. "Excelent!", a exclamat Putin, apoi i-a transmis fetei: „Avem 5 miliarde de ruble (43,7 milioane de lire sterline) pentru Daghestan”.

În aceeași înregistrate, liderul de la Kremlin îi spune fetiței că a invitat-o la Moscova pentru că a fost "mâhnit", după ce a văzut o fotografie cu ea în lacrimi pentru că nu a reușit să îl vadă în timpul călătoriei sale în Daghestan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Putin, încă un exercițiu de imagine. A primit o fetiță de 8 ani la Kremlin și împreună l-au sunat pe ministrul de Finanțe