Antena Meniu Search
x

Video Zeci de tornade devastatoare în SUA. Furtunile aprope au şters de pe faţa pământului un oraş din Nebraska. Alerta de vreme severă rămâne în vigoare

Alertă în SUA. O serie de tornade a devastat statele Nebraska şi Iowa. Mii de oameni s-au refugiat în subsolurile caselor. Până acum nu s-au raportat decese, dar mai multe persoane au fost rănite. Veştile nu sunt bune nici în zilele următoare, avertizează meteorologii. 

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 19:58

Vezi și

Aproximativ 70 de tornade violente au fost raportate, ieri, în statul Nebraska. Cea mai distructivă aproape a şters de pe faţa Pământului oraşul Omaha. Imaginile de pe rețelele de socializare arată cum mai mullte vârtejuri negre înghit acoperişurile caselor.

Oamenii au rămas blocaţi sub dărâmături

Sute de case au fost avariate. Unele s-au prăbuşit cu totul peste oamenii care au fugit să se adăpostească în subsoluri. 

Localnic din Nebraska: Unii oameni sunt prinși în case şi încercă să iasă, dar sunt case care nu mai stau în picioare. Este haos total. Este ca o scenă de film, atât de ireal. Nu am văzut aşa ceva în viața mea.

Autoritatile au închis aeroportul, iar pasagerii au fost nevoiţi să se adăpostească în terminal. În Iowa, tornada a avut o putere înspăimântătoare.

Până acum, autorităţile nu au raportat victime, însă mai multe persoane au fost rănite. Meteorologii avertizează că pericolul nu a trecut. Mai multe alerte rămân în vigoare până duminică seara, în zone din Michigan, Oklahoma, Kansas, Dallas și Chicago.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Zeci de tornade devastatoare în SUA. Furtunile aprope au şters de pe faţa pământului un oraş din Nebraska. Alerta de vreme severă rămâne în vigoare