Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zelenski va prezenta public "planul de victorie" cu Rusia în următoarele zile. Ce va include

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, va prezenta în curând planul de victorie cu Rusia, potrivit consilierului său, Mykhailo Podolyak, scrie The Kyiv Independent.

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 09:21

Zelenski va prezenta public "planul de victorie" cu Rusia în următoarele zile. Ce ar urma să conţină Zelenski va prezenta public "planul de victorie" cu Rusia în următoarele zile. Ce ar urma să conţină - Profimedia

Planul, format din cinci puncte, include componente militare și diplomatice, printre care și invitația Ucrainei de a adera la NATO. Detaliile complete ale planului nu au fost încă dezvăluite. Potrivit Kievului, obiectivul planului este de a consolida poziția Ucrainei în negocierile viitoare și de a exercita presiuni asupra Rusiei pentru a accepta o pace justă.

Zelenski a prezentat deja planul unor lideri occidentali, printre care președintele SUA, Joe Biden, președintele Franței, Emmanuel Macron, prim-ministrul Regatului Unit, Keir Starmer, și premierul Italiei, Giorgia Meloni.

Elementele cheie ale planului sunt deja cunoscute

Articolul continuă după reclamă

Podolyak a explicat că elementele cheie ale planului sunt deja cunoscute, dar Zelenski va adăuga detalii suplimentare pentru a clarifica strategia de presiune asupra Rusiei. Andriy Yermak, șeful Biroului Prezidențial, a menționat că unele informații sensibile vor rămâne confidențiale pentru a evita scurgeri de informații către inamici.

Zelenski a spus, la rândul său, că scopul planului este de a-l forța pe președintele rus Vladimir Putin să accepte o pacea în condiții corecte, prin creșterea capacității de apărare a Ucrainei și prin eliminarea restricțiilor privind utilizarea rachetelor cu rază lungă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Ştiri externe » Zelenski va prezenta public "planul de victorie" cu Rusia în următoarele zile. Ce va include