Antena Meniu Search
x

Video 7 ore în tren, la 40 de grade. Chinul suportat de călătorii unei curse CFR, care au rezistat fără aer condiţionat pe ruta Cluj Napoca - Suceava

Iar canicula este, parcă, şi mai greu de suportat în mijloacele de transport fără aer condiţionat. Şi, oricât de greu pare de crezut, în anul 2023 sunt încă multe.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 18:05

Vezi și

Imagini din trenul care circulă acum de la Cluj-Napoca la Suceava. În acest tren, oamenii trebuie să suporte temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

Sunt călători care merg de ore întregi într-o atmosferă sufocantă, şi vorbim despre despre bătrâni şi copii mici. Călătoria ar trebui să dureze aproape 7 ore, dacă nu apar întârzieri din cauza căldurii. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Fii Observator » 7 ore în tren, la 40 de grade. Chinul suportat de călătorii unei curse CFR, care au rezistat fără aer condiţionat pe ruta Cluj Napoca - Suceava