Antena Meniu Search
x

Video Accident grav pe E81 în județul Cluj. Mai multe persoane au ajuns la spital

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, luni după-amiază, pe E81, din județul Cluj.

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 19:27

Vezi și

Accidentul a avut loc în apropiere de satul Martineşti, din judeţul Cluj. Un alt şofer a fost martor la tragicul eveniment şi a trimis filmarea pe Fii Observator

Via Fii Observator: Accident la intrare în Cluj, pe E81, sat Mărtineşti. Au intrat în coliziune două autoturisme. Pasagerii ambelor maşini au necesitat îngrijiri medicale. Au intervenit inclusiv cei de la Smurd. Şi au fost transportate persoane la Spitalul Judeţean Cluj.

Tot astăzi, un bărbat din Constanţa s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, chiar pe şoseaua de centură. 

Via Fii Observator: Am surprins accidentul în trafic. Mă aflam pe varianta Constanței care este spartă de un an de zile. O mașină de pe sensul opus a alunecat în "tranșeele" făcute de echipele de muncitori. Este o insultă la adresa locuitorilor Constanței. Nu numai varianta orașului este în acest stadiu degradant, ci și centrul și bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Apa se oprește constant datorită lucrărilor fără sfârşit. Eu am văzut mașină când era deja în şanţ. Pe partea stânga a sensului unde se lucra era semnalizat. Dar vizavi nu era nimic semnalizat.Victime nu sunt, şoferul era în mașină și l-am scos. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Accident grav pe E81 în județul Cluj. Mai multe persoane au ajuns la spital