Antena Meniu Search
x

Video Un şofer din Constanţa s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Martor: "A alunecat în tranşeele făcute de muncitori"

Un bărbat din Constanţa s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, chiar pe şoseaua de centură a Constanţei. Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer. 

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 17:43

Vezi și

Accidentul s-a petrecut chiar pe şoseaua de centură a Constanţei, în jurul prânzului. Imaginile cu şoferul care a aterizat în şanţ au fost surprinse de către un alt şofer şi au fost trimise pe Fii Observator

Via Fii Observator: Am surprins accidentul în trafic. Mă aflam pe varianta Constanței care este spartă de un an de zile. O mașină de pe sensul opus a alunecat în "tranșeele" făcute de echipele de muncitori. Este o insultă la adresa locuitorilor Constanței. Nu numai varianta orașului este în acest stadiu degradant, ci și centrul și bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Apa se oprește constant datorită lucrărilor fără sfârşit. Eu am văzut mașină când era deja în şanţ. Pe partea stânga a sensului unde se lucra era semnalizat. Dar vizavi nu era nimic semnalizat.Victime nu sunt, şoferul era în mașină și l-am scos. 

Pe şoseaua de centură a Constanţei şantierul nu va dispărea însă curând. Deşi lucrările ar fi trebuit să fie gata anul trecut, acum a fost dat un nou termen de finalizare.

Nici după ce ajung în Constanţa, turiştii nu pot răsufla uşuraţi, pentru că centrul oraşului este în plin proces de reabilitare.

Pe acelaşi subiect

Alin Vintilă, purtător de cuvânt Primăria Constanța: S-a lucrat la infrastructura subterană, la canalizaţia de fibră optică, la reţeaua electrică. Iar începând cu luna mai, de la jumătatea lunii mai vor începe lucrările la pavaj.

- material realizat pe baza informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Andreea Filip. - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Un şofer din Constanţa s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Martor: "A alunecat în tranşeele făcute de muncitori"