Antena Meniu Search
x

Video Autocar cu 60 de oameni la bord, accident mortal în Suceava. Un tânăr a sfârșit pe loc, la volanul unei Alfa Romeo

Accident mortal pe DN17, în localitatea Prisaca Dornei, comuna Vama, județul Suceava. Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 60 de persoane. Tragedia s-a produs puțin după miezul nopții.

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 14:04

Sursa imagini ISU Suceava / Fii Observator Vezi și

Din primele informații, un autoturism Alfa Romeo, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 20 de ani a intrat în coliziune cu un autocar, pe DN17, în localitatea Prisaca Dornei, județul Suceava.

Accidentul a avut loc noaptea trecută.

Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit

Pe acelaşi subiect

În urma impactului violent, băiatul de 20 de ani a murit, iar un tânăr care se afla în autocar a fost rănit. Acesta din urmă a fost transportat la spital, conștient și cooperant.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Pasagerii autocarului au fost cazaţi la căminul cultural până când vor fi preluaţi de alt mijloc de transport.

”Coliziune între un autoturism şi un autocar, pe raza localităţii Prisaca Dornei. Din nefericire, şoferul autoturismului, un bărbat de 40 de ani, a fost declarat decedat. O singură persoana din autocar (un bărbat de 30 de ani), a fost transportată la spital, fiind conştientă şi cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier”, a transmis, ISU Suceava.  

Autocarul implicat în accident mergea spre Franța

Autocarul, care se deplasa pe ruta Iaşi - Lyon (Franţa), avea 60 de persoane la bord,  iar avariile suferite nu i-au permis să-şi continue drumul.  

”Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autorităţile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziţie un spaţiu încălzit, în incinta căminului cultural”, au mai precizat pompierii suceveni.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Fii Observator » Autocar cu 60 de oameni la bord, accident mortal în Suceava. Un tânăr a sfârșit pe loc, la volanul unei Alfa Romeo