Meniu
Search
x

Galerie foto Un şofer de camion a făcut prăpăd pe o străduţă dintr-un oraş german. A trecut pe roşu şi a zdrobit peste 30 de maşini

Un şofer de camion aflat sub influenţa alcoolului a lovit peste 30 de vehicule şi a rănit două persoane marţi seară în oraşul german Fürth, înainte de a fi arestat.

De Redactia Observator la 09.02.2022, 15:57

Conform relatării poliţiei, un şofer turc, în vârstă de 50 de ani, a ignorat mai întâi culoarea roşie a semaforului la o intersecţie înainte de a lovi o maşină, a cărei şoferiţă a fost uşor rănită.

Fără să fie atent la accidentul provocat, şoferul şi-a continuat drumul în aceeaşi direcţie şi a intrat în mai multe vehicule parcate, împingându-le, în unele cazuri, până în pereţii caselor aflate în apropiere.

La finalul unei curse nebuneşti, "trei persoane, inclusiv şoferul, au fost rănite uşor şi 31 de vehicule au fost avariate", potrivit unui comunicat al poliţiei din Fürth.

O casă a luat foc în urma accidentului

Pe acelaşi subiect

În urma acestor coliziuni multiple, mai multe vehicule, dar şi faţada unei case, au luat foc, fiind necesară intervenţia pompierilor şi evacuarea locuitorilor.

Pagubele materiale provocate, încă în curs de evaluare, "sunt probabil imense", potrivit poliţiei.

Şoferul camionului, arestat la faţa locului, era "evident foarte beat", cu aproape două grame de alcool în sânge, a adăugat poliţia din această localitate situată la vest de Nürnberg.

Parchetul a cerut plasarea în arest a şoferului, care nu are reşedinţă permanentă în Germania.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un şofer de camion a făcut prăpăd pe o străduţă dintr-un oraş german. A trecut pe roşu şi a zdrobit peste 30 de maşini