Antena Meniu Search
x

Video Cinci fete și-au împărțit pumni și picioare pe o stradă din Focșani. Două dintre ele s-ar fi îndrăgostit de același băiat

Bătaie cu pumnii și picioarele între cinci adolescente, pe o stradă din Focșani, județul Vrancea. Păruiala elevelor a avut loc ieri și a fost filmată cu telefonul mobil, iar în urma apariției imaginilor în mass-media locale, poliția s-a autosesizat și face cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.02.2022, 18:46

Vezi și

Poliţiştii din Vrancea fac cercetări, joi, în urma apariției în mediul online a unor imagini care surprind o bătaie între mai multe fete. Adolescentele ar fi eleve din Focşani, iar agresiunea a avut loc pe o stradă din oraş, în afara orelor de curs.

”În urma apariţiei în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între eleve ale unor unităţi de învâţământ din municipiul Focşani, faptă care s-ar fi săvârşit în cursul zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 13.30, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Vrancea este abilitat să comunice următoarele: Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză”, a transmis, joi, IPJ Vrancea.  

În urma vizionării imaginilor în cauză, conducerea I.P.J. Vrancea a dispus sesizarea din oficiu în vederea stabilirii situaţiei de fapt. ”În funcţie de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii, potrivit News.ro. 

Potrivit primelor date, agresiunea s-ar fi petrecut în afara orelor de curs.  

Două dintre bătăușe s-ar fi îndrăgostit de același băiat

Potrivit jurnaliștilor de la Jurnal de Vrancea, care au publicat imaginile agresiunii, bătaia ar fi avut loc din cauza unui băiat. Astfel că două rivale în dragoste s-ar fi luat la păruială, însă în încăierare au intervenit și amicele lor, astfel că totul s-a transformat într-o bătaie generală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cinci fete și-au împărțit pumni și picioare pe o stradă din Focșani. Două dintre ele s-ar fi îndrăgostit de același băiat