Antena Meniu Search
x

Video Bolarzi albi, înlocuiți după doar câteva săptămâni cu alții portocalii, în Sectorul 4. Cum explică Primăria

Nu ştie stânga ce face dreapta. Acesta pare să fie principiul după care se fac unele lucrări în Sectorul 4. Nu o spunem noi, ci locuitorii, nemulţumiţi că la doar câteva săptămâni de la instalarea unor bolarzi pe o stradă foarte circulată, administraţia locală a decis să îi schimbe cu alţii. Oficialii spun totuşi că nimic nu se pierde: stâlpii montaţi şi apoi înlocuiţi urmează să fie folosiţi în alte zone. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 23.09.2022, 20:52

Vezi și

"Ce mi se spune aia fac". Aşa se munceşte de zor pe strada Alunişului din Sectorul 4. Unul câte unul, bolarzii puşi acum câteva săptămâni de primărie sunt înlocuiţi. Dacă primii erau din beton, albi şi în formă de cupolă, cei noi sunt din acelaşi material, dar portocalii şi cu altă formă. Un locuitor revoltat din zonă ne-a sesizat situaţia pe Fii Observator. Aşa că am mers să vedem la faţa locului ce se întâmplă şi mai ales de ce.

Primăria susține că bolarzii albi erau doar o soluție provizorie

Reprezentanţii primăriei spun că bolarzii albi au reprezentat doar o soluţie provizorie, menită să îi protejeze pe pietoni până când au putut fi instalaţi noii stâlpi, necesari pentru că şoferii au găsit oricum o cale de a trece de obstacolele instalate iniţial. 

Andre Rotaru, reporter Observator: Deşi bolarzii sunt, ce-i drept, destul de grei, cei care vor neapărat să parcheze pe trotuar, pot pur şi simplu, să îi mute, pentru că aceştia nu sunt ancoraţi în sol. Primăria spune însă că aceşti bolarzi nu vor fi aruncaţi la gunoi, ci în schimb vor fi folosiţi în alte zone unde este nevoie ca şoferii să fie descurajaţi de la a parca pe trotuar. 

Pe acelaşi subiect

Primăria spune că stâlpii de beton montaţi zilele acestea sunt o soluţie de durată, pentru că sunt cimentaţi şi fixaţi în asfalt. 

Am întrebat primăria din Sectorul 4 cât a costat întreaga operaţiune. Nu am primit încă un răspuns. Lucrările au fost făcute în baza unui contract cadru, care poate cuprinde mai multe lucrări pentru mai multe străzi. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Bolarzi albi, înlocuiți după doar câteva săptămâni cu alții portocalii, în Sectorul 4. Cum explică Primăria