Antena Meniu Search
x

Video Cal abuzat de mai mulţi oameni, imediat după încheierea festivalului Junii Braşovului

După o pauză de trei ani, festivalul Junii Braşovului a reaprins spiritul de sărbătoare în Braşov, dar evenimentul s-a încheiat cu un moment mai puţin plăcut, un cal fiind abuzat de mai multe persoane.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 15:57

Vezi și
  • Plângere la Poliţia Animalelor, în cazul calului abuzat la Braşov

Festivalul Junii Braşovului aminteşte de momente extrem de importante din istoria oraşului, făcând trimitere în special la momente din a doua jumătate a secolului XIX, când braşovenii nu aveau voie să lupte pentru independenţă.

Astăzi, punctul culminant al festivalului este reprezentat de o frumoasă paradă de călărie, însă nu întotdeauna turiştii au parte de momente plăcute ochiului.

Plângere la Poliţia Animalelor, în cazul calului abuzat la Braşov

Asta pentru că o telespectatoare fidelă ne-a transmis, via Fii Observator, imagini care arată cum un cal este abuzat de mai mulţi oameni, la finalul evenimentului, foarte probabil pentru că se încăpăţâna să nu urce într-o remorcă. Cel mai probabil vorbim despre autovehicolul cu care urma să fie transportat spre o nouă locaţie. 

Telespectatoarea care ne-a transmis imaginile a ţinut să precizeze că "momentul ni s-a părut oripilant şi s-a petrecut în faţa multor persoane, inclusiv copii". De asemenea, s-a precizat că în acest caz s-a depus, deja, o plângere la Poliţia Animalelor, însă martorii mizează mai mult pe apariţia imaginilor în spaţiul public în speranţa că astfel se iau anumite măsuri.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Cal abuzat de mai mulţi oameni, imediat după încheierea festivalului Junii Braşovului