Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a aruncat 4 căţei la tomberon, într-o pungă de plastic. Sibianul a fost filmat când o târa pe mama puilor de o sfoară prin sat

Cruzime fără margini într-un sat din judeţul Sibiu. Un bărbat a fost surprins când târa o căţea pe stradă, iar într-o pungă transporta patru pui de câine, pe care ulterior i-a aruncat la gunoi. Poliţia a deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru rele tratamente asupra animalelor.

de Redactia Observator

la 15.03.2022, 12:56

Vezi și

Un sibian din Ighişul Nou s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat la gunoi patru pui de câine, care aveau doar una - două zile şi a târât-o pe mama căţeilor, cu o sfoară, până la un adăpost.

O femeie din Mediaș i-a sesizat luni pe polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Sibiu că pe strada Morii din localitatea Ighișul Nou un bărbat târăște un câine și transportă mai mulți pui de câine într-o plasă. Bărbatul a fost filmat, iar polițiștii au reuşit să îl identifice şi au găsit la locuința acestuia puii acesteia, aruncați într-un tomberon.

Pentru cele cinci animale, povestea are un final fericit, toate cinci fiind adoptate chiar de către femeia care a sesizat polițiștii.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Pe acelaşi subiect

Pe numele individului a fost deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de maltratarea și schingiuirea animalelor, respectiv despărțirea puilor de mamă până la vârsta de opt săptămâni de viață. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Potrivit IPJ Sibiu, "la data de 14 martie a.c., în jurul orei 16,00, o medieşeancă a sesizat poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Sibiu cu privire la faptul că, pe strada Morii din localitatea Ighişul Nou, un bărbat târăşte un câine şi transportă mai mulţi pui de câine într-o plasă. În urma intervenţiei rapide a poliţiştilor din cadrul Biroului de Ordine Publică Mediaş, s-a reuşit identificarea persoanei în cauză".

"Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ighișul Nou, în curtea imobilului unde domiciliază bărbatul, într-o plasă aflată într-un tomberon, fiind găsiți abandonați patru pui de câine, având 1-2 zile de la naștere. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că bărbatul, după ce ar fi târât câinele pe stradă, l-a predat unui adăpost de animale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a aruncat 4 căţei la tomberon, într-o pungă de plastic. Sibianul a fost filmat când o târa pe mama puilor de o sfoară prin sat