Antena Meniu Search
x

Video Călători răniţi la Piaţa Victoriei, după ce un pietroi a căzut peste ei. Imaginile surprinse de martori

Un incident tulburător s-a produs, joi după-amiaza la staţia de metrou Piaţa Victoriei din Bucureşti, unde mai mulţi călători ar fi fost răniţi după ce o piatră s-a desprins şi a căzut pe peron.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 20:26

Vezi și
  • Incidentul s-a produs la staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Primele informaţii de la faţa locului arată că incidentul s-a produs pe peronul care deserveşte magistrala de metrou M1, Republica - Dristor.

Un telespectator fidel ne-a trimis imagini de la faţa locului, via Fii Observator, şi ne-a precizat că piatra s-ar fi desprins "de sub scările de acces", dar şi că mai mulţi călători ar fi fost "răniţi uşor" în urma incidentului produs.

Incidentul produs este unul cel puţin tulburător dacă ne gândim că staţia de metrou Piaţa Victoriei este una dintre cele mai utilizate, existând pericolul producerii unei adevărate tragedii. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Călători răniţi la Piaţa Victoriei, după ce un pietroi a căzut peste ei. Imaginile surprinse de martori