Antena Meniu Search
x

Video Ce pedeapsă ar putea primi vânzătorul de 73 de ani care a agresat trei fetițe de 12 ani, în magazinul de lângă şcoală

Munca noastră schimbă lucruri! Cazul unor copile agresate sexual de vânzătorul unui magazin de lângă o școală, prezentat în exclusivitate la Observator, a dus ancheta cu un pas mai în față. Poliția Capitalei s-a mobilizat iar bărbatul a fost reținut. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 15.02.2023, 19:51

Vezi și

Curajul oamenilor de a-și spune poveștile, poate schimba lucruri. Cazul ne-a fost semnalat de părinții unei victime, de doar 12 ani, pe fii Observator, în luna ianuarie. Oamenii ne povesteau cum bărbatul de 73 de ani i-a oferit fetei dulciuri, a început să o pipăie și a încercat să o ducă în baia magazinului. A reușit să scape.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Reporterii Observator au discutat și cu bărbatul, nu a negat vehement că lucrurile ar fi stat așa. Poliția a intrat pe fir, ieri s-au făcut percheziții iar el a fost reținut pentru 24 de ore. Pe lângă copila de 12 ani mai sunt alte două victime, tot minore.

Biroul de agresiuni sexuale de la Poliția Capitalei și parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 4 urmează să facă lumină în acest caz. Pedeapsa pentru el poate ajunge până la 7 ani de închisoare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Ce pedeapsă ar putea primi vânzătorul de 73 de ani care a agresat trei fetițe de 12 ani, în magazinul de lângă şcoală