Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 73 de ani, vânzător al unui magazin de lângă o şcoală din Bucureşti, arestat după ce a agresat trei fetițe de 12 ani

Un bărbat de 73 de ani a fost arestat preventiv de autorități, după ce ar fi agresat trei fetițe de 12 ani. Totul a ieșit la iveală, după ce tatăl unei minore a sesizat autoritățile cu privire la faptul că fiica lui, de 12 ani, a fost atinsă în zona intimă de către un bărbat necunoscut. 

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 18:25

Vânzătorul unui magazin de lângă o şcoală din Bucureşti, arestat după ce a agresat trei fetițe de 12 ani
Vânzătorul unui magazin de lângă o şcoală din Bucureşti, arestat după ce a agresat trei fetițe de 12 ani - Arhivă Observator

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, vânzător în Sectorul 4 al Capitalei, a fost arestat preventiv după ce a atins trei fetițe de 12 ani în zona intimă. Un bărbat, tatăl unei fetițe, a mers la Poliție, unde a sesizat faptul că fiica lui a fost atinsă în zona intimă de un bărbat necunoscut. Magazinul bărbatului se află pe lângă o școală din Sectorul 4. Totul s-ar fi petrecut în magazinul agresorului. Autoritățile au început cercetările, iar în urma acestora au identificat alte două minore, tot de 12 ani, care ar fi fost agresate.

"La data de 14 februarie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 73 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 14 noiembrie 2022, Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 5 noiembrie 2022, în timp ce fiica sa, minoră, în vârstă de 12 ani, se afla în incinta unui magazin din Sectorul 4, ar fi fost atinsă în zonele intime de către un bărbat necunoscut.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 73 de ani. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, în cursul anului 2022, aflându-se în aceeași locație, unde comercializează diferite produse, bărbatul ar fi agresat, în perioade diferite, alte două minore, ambele în vârstă de 12 ani.

În cursul zilei de ieri, 14 februarie, în baza mandatului de aducere, bărbatul a fost condus la audieri. Cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de agresiune sexuală. Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", au transmis autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 73 de ani, vânzător al unui magazin de lângă o şcoală din Bucureşti, arestat după ce a agresat trei fetițe de 12 ani