Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Circulaţia tramvaielor, dată peste cap în sectorul 4 al Capitalei

O călătorie liniştită cu tramvaiul s-a transformat într-un coşmar pentru mai mulţi pasageri. Circulaţia tramvaielor pe şoseaua Olteniţei se desfăşoară cu dificultate de câteva zile.

de Mihaela Uretu

la 04.05.2021 , 10:55

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Imagini trimise pe Fii Observator

De-a lungul timpului au avut loc mai multe accidente pe linia de tramvai din cauza şoferilor teribilişti.  Spre deosebire de marile capitale, în Bucureşti nu există camere video pentru supravegherea traficului şi care să permită sancţionarea şoferilor care circulă pe linia de tramvai. Astfel că, dacă pe sectorul respectiv de drum nu este prezent un echipaj de poliţie, şoferii nu sunt sancţionaţi.

Potrivit imaginilor trimise pe Fii Observator, pe şoseaua Olteniţei a fost scos gardul despărţitor de pe lângă linia de tramvai. Şi astfel, maşinile intră prin sectorul cu gard, iar tramvaiul este nevoit să aştepte după respectivii şoferi. Acest lucru contribuie masiv la blocarea traficului pe acel drum, dar şi la exasperarea călătorilor care sunt nevoiţi să petreacă mai mult în respectivele mijloace de transport în comun.  

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Vezi și

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Mihaela Uretu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Fii Observator » Circulaţia tramvaielor, dată peste cap în sectorul 4 al Capitalei