Antena Meniu Search
x

Video Circulaţia tramvaiului 41, blocată zeci de minute. Călătorii au fost evacuaţi

Circulația tramvaiului 41 a fost blocată, miercuri, timp de zeci de minute, după ce un tramvai s-a defectat. Astfel de situații sunt tot mai frecvente în București.

de Mihaela Uretu

la 22.09.2021, 14:33

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată miercuri, la capătul şoselei Ghencea din cauza mai multor defecțiuni la unul dintre vehicule. Călătorii au fost evacuaţi din tramvai. 

Martor via Fii Observator: Tramvai 41 blocat la capătul Ghencea. A sărit de pe șină de curent. Sunt blocate tramvaie pe linie care trebuie să ajungă la Ghencea. De la ora 09:21 a sărit. 

Potrivit oficilailor STB aproape un sfert din liniile ce traversează Capitala, adică vreo 26 de kilometri de cale dublă, sunt extrem de vechi şi se rupe oricând. Motivul ar fi acela că oţelul din care au fost fabricate acum 30 de ani este vechi și nu mai oferă elasticitatea necesară deplasării tramvaielor în siguranță.

Astfel de incidente sunt tot mai dese in Bucuresti. Un tramvai 32, plin cu călători, a luat foc, aproape de Piaţa Rahova. Circulaţia tramvaielor pe acest traseu a fost paralizată şi atunci timp de zeci de minute.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Circulaţia tramvaiului 41, blocată zeci de minute. Călătorii au fost evacuaţi