Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic la un tramvai din Capitală. Linia 32 este blocată de zeci de minute

Un tramvai 32, plin cu călători, a luat foc, aproape de Piaţa Rahova. Circulaţia tramvaielor pe acest traseu este paralizată de zeci de minute.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 19:21

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observarvator

Pasagerii au auzit pocnituri, tramvaiul s-a oprit brusc, s-au deschis uşile şi din fericire cu toţii au reuşit să coboare şi să se îndepărteze de zonă.

În imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum pasagerii, inclusiv părinţi cu copii, fug în stradă. Un incendiu a izbucnit la un transformator de lângă un stâlp. Un martor a sunat la 112, iar pompierii ajunşi în zonă au stins incendiul şi au protejat maşina parcată lângă pentru a nu lua foc. Fumul gros se putea observa din trafic, de la zeci de metri distanţă.

Erdin via Fii Observator: Bucureşti, sector 5, Piaţa Rahovei. A făcut scurt firul de electricitate de la tramvai. Eram în tramvai şi am coborât. Eu cu prietenu meu mergeam cu tramvaiul şi dintr-o dată s-a oprit şi s-au auzit pocnituri, iar după am văzut focul de la cablul rupt pe geam. După asta am coborât repede toţi din tramvai şi apoi am filmat filmuleţul de mai sus.

STB a anunţat pe Twitter că a fost o problemă la reţeaua de contact. Traficul pe Calea Rahovei este îngreunat, iar linia tramvaielor este blocată pe ambele sensuri. Reprezentanţii companiei au anunţat că s-a format o linie navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor.

Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Incendiu puternic la un tramvai din Capitală. Linia 32 este blocată de zeci de minute