Antena Meniu Search
x

Video "Dă-i, mă, dă-i!" Elevii bătăuși din Mioveni au fost reținuți. Tinerii s-au lovit inclusiv cu o bucată din lambriul rupt de pe peretele liceului

Anchetă într-un liceu din Mioveni, județeul Argeş, după ce mai mulţi elevi s-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarele pe hol. Unul dintre adolescenţi şi-a lovit colegii cu o stinghie ruptă din lambriul de pe perete. După ce imaginile au ajuns în spaţiul public, poliţia a început cercetările.    

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 20.01.2023, 14:41

Vezi și

Hai, mă! 

Dă-i, mă! Dă-i, mă!

Seara trecută, cei trei tineri implicați în bătaie, unul de 19 ani și doi de 17 ani, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru loviri și alte violențe. 

Totul s-a întâmplat alaltăieri. Plițiștii s-au autosesizat la o zi după ce bătaia a avut loc, în momentul în care imaginile cu agresiunea au ajuns pe internet. 

Pe acelaşi subiect

Unul dintre bătăuși a rupt de pe perete o bucată de lemn, ca să-i lovească pe ceilalți cu ea

Se pare că scandalul ar fi început încă din autobuzul școlar, acolo unde elevii și-au adresat injurii, iar în momentul în care au ajuns la liceu, cu doar câteva minute înainte de începerea orelor, a început această bătaie. În imagini se vede momentul în care unul dintre tineri rupe de pe perete o bucată de lemn, pentru a-i lovi pe ceilalți cu ea. Polițiștii i-au audiat pe cei trei tineri și mai mulți martori care au asistat la scenă. În cursul zilei de azi, ei urmează să fie duși la Parchet, unde procurorii îi vor audia din nou, iar apoi se va decide dacă aceștia vor fi duși în fața instanței cu propunere de arestate preventivă sau cu propunere de arest la domiciliu.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » "Dă-i, mă, dă-i!" Elevii bătăuși din Mioveni au fost reținuți. Tinerii s-au lovit inclusiv cu o bucată din lambriul rupt de pe peretele liceului