Antena Meniu Search
x

Foto O fetiță de patru ani, omorâtă în bătaie și îngropată în curtea unei case, în SUA. Era dispărută din ziua de Crăciun

Athena Brownfield, în vârstă de patru ani, a fost dată dispărută pe 10 ianuarie, după ce poștașul din oraș a găsit-o pe sora ei, singură în fața casei. Bărbatul a intrat la bănuieli și a alertat autoritățile orașului Oklahoma, SUA. Polițiștii au descoperit că micuța Athena este de negăsit. 

de Cristina Cruceru

la 18.01.2023, 16:39

O fetiță de patru ani, omorâtă în bătaie și îngropată în curtea unei case
O fetiță de patru ani, omorâtă în bătaie și îngropată în curtea unei case - Facebook

Îngrijitoarea fetițelor, Alysia Adams, este cea care ar fi trebuit să aibă grijă de cele mici în ziua respectivă. Aceasta le-a declarat polițiștilor americani că soțul ei, Ivon Adams, a bătut-o pe Athena până la moarte, în ziua de Crăciun și i-a îngropat cadavrul lângă fosta lor casă din Rush Springs. Criminalul, în vârstă de 36 de ani, și Alysia, în vârstă de 31 de ani, aveau grijă de Athena și de sora ei, Adina, de doi ani.

Potrivit Daily Mail, Ivon ar fi lovit-o pe Athena de trei ori, iar copila a căzut la pământ. Alysia le-ar fi spus anchetatorilor că atacul a avut loc aproape de miezul nopții, de Crăciun. În momentul când Athena nu a mai putut să se miște din cauza loviturilor grave, Ivon a îngropat-o. Alysia a recunoscut în fața procurorilor că știa despre fapta bărbatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

A pus o creangă ruptă peste mormântul improvizat al copilei

Ivon i-ar fi spus Alysiei că a îngropat-o pe Athena lângă un gard, care se afla lângă vechea lor reședință din Rush Springs. Acesta a pus o creangă ruptă peste mormântul improvizat. Ivon a fost arestat, joi, în Arizona și așteaptă să fie extrădat în Oklahoma pentru a fi acuzat de crimă. Alysia a fost, de asemenea, arestată.

Se pare că Athena și Adina nu au fost duse la un medic pentru niciun control medical și nu au fost niciodată înscrise la o școală. Adina le-a spus autorităților că "s-a săturat să fie singură", după ce a fost lăsată singură acasă, potrivit documentelor judiciare. Părinții biologici ai surorilor cooperează cu autoritățile. Polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al micuței. Aceștia au confirmat că rămășițele copilei vor fi transportate la un birou al medicilor legiști din Oklahoma City, pentru identificare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O fetiță de patru ani, omorâtă în bătaie și îngropată în curtea unei case, în SUA. Era dispărută din ziua de Crăciun