Antena Meniu Search
x

Video "Hai, dă-i că te ia mama dracu'!". Bătaie între elevi, într-o şcoală din Mioveni. Un tânăr smulge o bucată din lambriu şi îşi loveşte colegii

Anchetă într-un liceu din Mioveni, judeţul Argeş, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care mai mulţi elevi se bat pe holurile şcolii. Unul dintre cei implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn.

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 16:02

Vezi și

Poliţia Judeţeană Argeş anunţă, joi, că a deschis o anchetă după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum mai mulţi tineri se bat într-o încăpere care pare a fi o şcoală. În imagini se vede cum unul dintre cei implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn.

Bătaia ar fi avut loc pe holul Liceului Tehnologic de Construcţii Maşini din Mioveni, iar implicaţi ar fi elevi din clasa a noua. În imagini se vede cum mai mulţi tineri se bat cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat unul dintre ei  rupe o bucată din lambriul de pe perete şi îşi atacă cu ea colegii, relatează News.

Poliţia a deschis o anchetă după apariţia imaginilor

În timpul bătăii, se aud ţipetele unor fete, una dintre ele folosind expresii obscene. După publicarea imaginilor, Inspectoratul de Poliţie Argeş anunţă că a deschis o anchetă.

”În ziua de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni s-au sesizat, din oficiu, în urma unui filmuleţ apărut în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulţi elevi, într-o unitate de învăţământ din oraşul Mioveni şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale în consecinţă.De asemenea, au fost sesizaţi şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş”, a transmis Poliţia Argeş.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » "Hai, dă-i că te ia mama dracu'!". Bătaie între elevi, într-o şcoală din Mioveni. Un tânăr smulge o bucată din lambriu şi îşi loveşte colegii