Antena Meniu Search
x

Video Două eleve de clasa a V-a şi-au bătut o colegă în mijlocul clasei, într-o şcoală din Câmpina. Conducerea a demarat o anchetă internă

O bătaie între trei eleve a avut loc într-o şcoală din municipiul Câmpina. Mai multe filmuleţe cu scenele violente au fost postate reţeaua de socializare TikTok, iar în imagini se vede cum două dintre fete, aflate în clasa a V-a, o lovesc pe cea de-a treia cu pumnii peste faţă. Poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă şi fac verificări, potrivit News.

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 14:05

Vezi și

În imaginile postate pe TikTok se vede cum o adolescentă care pare să fi ajuns la şcoală, având încă ghiozdanul în spate şi geaca de iarnă pe ea, este luată la bătaie şi lovită peste faţă cu pumnii de două colege, în timp ce alţii filmează. Fata începe să plângă, iar alţi colegi intervin pentru aplanarea situaţiei. Surse din Poliţia Prahova precizează că părinţii fetei bătute au reclamat incidentul violent.

"La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că într-o unitate de învăţământ din municipiu a avut loc un conflict între 3 minore. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun", au transmis oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Şcoala a demarat o anchetă internă

Conducerea școlii a demarat o anchetă internă, potrivit Observatorul Prahovean. "Ne-a parvenit și nouă filmulețul postat pe o rețea de socializare. Se vor întruni comisiile de anchetă inclusiv cea antibullying. Este un incident singular și, evident, se vor lua măsuri disciplinare împotriva celor două bătăușe. Părinții au fost chemați și ei la școală și, în funcție de rezultatul anchetei, se poate ajunge la scăderea notei la purtare, la finele anului școlar. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat", a declarat Florentina Dumitrașcu, directorul Școlii Centrale Câmpina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două eleve de clasa a V-a şi-au bătut o colegă în mijlocul clasei, într-o şcoală din Câmpina. Conducerea a demarat o anchetă internă