Antena Meniu Search
x

Video Doi elevi de la o şcoală generală din Caraş-Severin, bătuţi crunt de mai mulţi adolescenţi

Un incident deosebit de violent s-ar fi petrecut, în cursul zilei de luni, în apropierea unei unităţi de învăţământ din localitatea Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 17:58

Vezi și
  • Elevii ar fi fost bătuţi în apropierea unei şcoli din localitatea Oţelu Roşu.

UPDATE, 17.44: În legătură cu bătăia în care au fost implicaţi mai mulţi adolescenţi din localitatea Oţelu Roşu, reprezentanţii Poliţiei Oţelu Roşu au transmis următorul comunicat:

"Ieri, la ora 14.30, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din oraș despre o altercație izbucnită între elevi.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că ieri, în jurul orei 14.00, după terminarea orelor de curs, între 4 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, elevi la două unități școlare din oraș, ar fi izbucnit un conflict spontan, unul dintre aceștia fiind agresat fizic, conflictul derulându-se pe stradă, în proximitatea unei unități școlare.

Toți cei implicați au fost invitați la sediul poliției, împreună cu reprezentanții legali, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale.

Pe acelaşi subiect

Aceștia au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și a liniștii publice.

Până la acest moment, în cauză nu a fost depusă plângere penală, reprezentanților minorilor fiindu-le adus la cunoștință totodată faptul că au posibilitatea de a depune plângere în termen de trei luni de la data săvârșirii faptei.

De asemenea, a fost informată conducerea unităților școlare, iar polițiști de la Biroul Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin continuă verificările în acest caz".

Doi copii despre care se spune că ar fi elevi ai Şcolii Generale nr. 1 din localitatea amintită ar fi fost bătuţi cu bestialitate de mai mulţi colegi.

Nu se ştie exact de la ce ar fi pornit conflictul între grupurile de elevi, dar se pare că părţile s-ar fi certat pentru o fată, iar ulterior spiritele au degenerat. Pe imaginile transmise de către un telespectator fidel, via Fii Observator, se vede cum cele două victime sunt lovite în mod repetat, cu pumnii şi cu picioarele, de alţi adolescenţi. 

Imaginile au fost postate şi pe un celebru site de socializare, iar persoana care le-a postat se întreabă ce făceau autorităţile la momentul respectiv, în condiţiile în care incidentul s-ar fi petrecut chiar pe stradă. Persoana respectivă arată cu degetul în special spre reprezentanţii Poliţiei Locale. 

Pe de altă parte, cei mai mulţi dintre cei care au comentat la postarea respectivă se întreabă de ce persoana care a filmat incidentul nu a intervenit pentru a-i proteja pe cei doi elevi bătuţi. 

Autorităţile locale au ţinut să precizeze că, în incident, au fost implicaţi elevi de la unităţi de învăţământ diferite şi că cei doi elevi bătuţi ar fi elevi în clasa a VIII-a. De asemenea, s-a precizat că bătăuşii au fost amendaţi şi că niciuna dintre victime nu a avut nevoie să fie transportată la spital.

De asemenea, incidentul s-ar fi petrecut după încheierea orelor de curs. Există mai multe anchete aflate în curs de desfăşurare, inclusiv una a Poliţiei, directorul Şcolii Generale nr. 1 fiind cel care a alertat forţele de ordine după producerea incidentului. În cursul zilei de joi urmează să se întrunească reprezentanţii Consiliului Profesoral pentru a se stabili măsurile care trebuie luate. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Doi elevi de la o şcoală generală din Caraş-Severin, bătuţi crunt de mai mulţi adolescenţi