Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi poliţişti au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un alt vehicul, în Iaşi. Agenţii se aflau în misiune

Doi poliţişti aflaţi în misiune au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un alt vehicul şi apoi s-a răsturnat, în Războieni, comuna Ion Neculce, din judeţul Iaşi, informează reporterul Observator Clara Mihociu. 

de Redactia Observator

la 21.09.2022 , 17:48

Din primele informaţii, oamenii legii se aflau în depăşirea maşinii implicate în accident. Șoferița a vrut să facă stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu maşinii Poliţiei. În urma impactului, aceasta s-a răsturnat şi a ajuns într-un şanţ.

Şoferul autospecialei, în vârstă de 27 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei. A fost dus de SAJ la Spitalul de Neurochirurgie. Al doilea poliţist, care se afla în dreapta, în vârstă de 29 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, traumatism coloana lombară, escoriaţii mana bilateral. A fost dus de echipajul de prim ajutor Tg. Frumos la Neurochirurgie. Se pare că acesta nu purta centură de siguranţă. Şoferiţa implicată, în vârstă de 46 de ani, a suferit un atac de panică şi a refuzat transportul la Spital.

Ce spun poliţiştii

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, 21 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, pe raza localității Războieni, comuna Ion Neculce, din județul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autospecială de poliție ce avea semnalele luminoase în funcțiune a avut loc o coliziune.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi colegi aflați în autospecială, aceștia fiind transportați la spital. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Fii Observator » Doi poliţişti au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un alt vehicul, în Iaşi. Agenţii se aflau în misiune