Antena Meniu Search
x

Video Doi slătineni, bătuți cu bestialitate în mijlocul străzii. Atacatorul i-a luat la pumni, după ce au refuzat să-i dea bani

Doi bărbaţi din Slatina au fost luaţi la pumni de un tânăr pe care nu-l cunoşteau, în mijlocul străzii. În urma loviturii puternice, una dintre victime a căzut inconştientă la pământ.         

de Redactia Observator

la 22.09.2022, 14:54

Vezi și

Pe imaginile trimise de un martor pe Fii Observator, se poate vedea cum, după ce-şi loveşte victimele, agresorul de 28 de ani pleacă gesticulând şi ameninţând fără oprire.

Totul ar fi pornit după ce bărbaţii ar fi refuzat să-i dea bani agresorului care i-a acostat pe stradă. Poliţiştii spun că individul cunoscut cu probleme psihice a avut în trecut mai multe dosare penale pentru furt, violenţă şi tulburarea liniştii publice. Acum i s-a mai adăugat unul pentru lovire. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Doi slătineni, bătuți cu bestialitate în mijlocul străzii. Atacatorul i-a luat la pumni, după ce au refuzat să-i dea bani