Antena Meniu Search
x

Video Două fete şi-au împărţit pumni în curtea unui liceu din Braşov. Scene dure filmate de un elev

A fost agitaţie mare, în cursul zilei de luni, la un liceu din localitatea Feldioara, judeţul Braşov, unde două eleve şi-au împărţit lovituri.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 15:42

Vezi și
  • Bătaia dintre cele două eleve s-a petrecut la Liceul Petru Rareş din Feldioara, judeţul Braşov.

Primele informaţii arată că incidentul s-a petrecut în incinta Liceului Petru Rareş din localitatea Feldioara, judeţul Braşov, iar în el au fost implicate două eleve, una de 14 ani şi alta de 15 ani. În imaginile care ne-au fost trimise prin intermediul Fii Observator, se poate vedea cum cele două fete îşi împart pumni, se lovesc cu genunchii sau se trag violent de păr.

Deşi mulţi tineri asistă la incident, niciunul nu schiţează vreun gest pentru a interveni să le despartă pe cele două combatante. Mai mult, există informaţii conform cărora nimeni din liceu nu a sesizat ulterior autorităţile, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sesizându-se din oficiu după ce au văzut imaginile video.

Poliţia, cercetări în legătură cu bătaia dintre eleve de la Feldioara

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov au precizat că fac cercetări în legătură cu incidentul produs la Liceul Petru Rareş din localitatea Feldioara. Urmează să fie audiate cele două eleve implicate în conflict, dar şi mai mulţi martori la incident şi profesori din cadrul unităţii de învăţământ.

Anchetatorii vor să stabilească dacă elevele pot fi anchetate pentru comiterea anumitor infracţiuni, respectiv să se facă încadrarea juridică. Trebuie precizat că, până la acest moment, nu s-a aflat motivul care a stat la izbucnirea conflictului dintre cele două eleve.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Două fete şi-au împărţit pumni în curtea unui liceu din Braşov. Scene dure filmate de un elev