Antena Meniu Search
x

Elev de la o şcoală din Alexandria, bătut crunt de un coleg. Agresorul nu s-a lăsat intimidat de intervenţia spectatorilor de ocazie

Un elev de la o şcoală din Alexandria a fost bătut crunt de un coleg într-un incident care s-ar fi produs în cursul zilei de miercuri.

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 17:45

Vezi și
  • Elevul ar fi fost bătut în apropierea unei unităţi de învăţământ din Alexandria.

În ciuda semnalelor de alarmă trase de reprezentanţii mass-media şi a deciziilor luate de autorităţi, fenomenul bullyngului continuă să existe la cote alarmante în unităţile de învăţământ din România. Ultimul episod de asemenea natură s-ar fi produs chiar în cursul zilei de miercuri, în apropierea unei şcoli din municipiul Alexandria. Din imaginile care ne-au parvenit via Fii Observator se vede cum un băiat este bătut crunt de un altul, iar la incident asistă impasibili alţi câţiva tineri.

Abia într-un final un adolescent încearcă să intervină şi să-l calmeze pe agresor, însă acesta nu pare deranjat de intervenţie şi continuă să-i aplice victimei numeroase lovituri. Telespectatorul care ne-a transmis imaginile susţine că nu cunoaşte mai multe detalii despre incident, dar presupune că tinerii implicaţi, inclusiv spectatorii de ocazie, nu au mai mult de 12-13 ani şi ar fi elevi ai Şcolii Gimnaziale Alexandru Colfescu, din Alexandria, incidentul petrecându-se în apropierea unităţii respective de învăţământ.

Elev din Ilfov, bătut crunt din cauza unor mărţişoare

Incidentul din Alexandria apare în prim planul mass-media la scurt timp după o altă bătaie între elevi care s-a produs la o unitate de învăţământ din Ilfov.

Un elev de 14 ani s-ar fi ales cu dinţii sparţi, după ce ar fi fost lovit în cap inclusiv cu un scaun. Elevul a ajuns de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti, şi a avut nevoie să rămână internat pentru 24 de ore. Bătaia s-ar fi produs din cauza unor neînţelegeri vizavi de mai multe mărţişoare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Elev de la o şcoală din Alexandria, bătut crunt de un coleg. Agresorul nu s-a lăsat intimidat de intervenţia spectatorilor de ocazie