Antena Meniu Search
x

Video Cu dinții sparți din cauza mărțișoarelor. Doi elevi din Ilfov s-au luat la bătaie în timpul orei de biologie. Unul a ajuns în stare gravă la spital

Un mărţişor a ajuns motiv de bătaie între doi colegi de clasă. Un copil de 14 ani de la o şcoală din Ilfov a ajuns la spital cu dinţii sparţi după ce a primit. un scaun în cap. S-a întâmplat chiar în timpul orei de biologie, pe când profesorul nu era în clasă.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.03.2023, 18:06

Vezi și

Conflictul a început după o discuție pe tema mărțișoarelor pentru fetele din clasă. Elevul-victimă spune că a râs de celălalt copil, acesta s-a enervat, a luat un scaun din clasă și l-a lovit direct în cap.

S-au bătut de la mărțișoare

Totul s-a petrecut în timpul orei de biologie, când elevii erau nesupravegheați pentru că profesoara întârziase la oră, nu ajunsese la școală pentru că se blocase bariera care face trecerea dintr-un sat într-altul.

Părinții au depus o plângere penală, iar copilul a fost transportat de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde a rămas internat 24 de ore pe secția de neurochirurgie. Se așteaptă măsuri pentru elevul agresor. 

De cealaltă parte, directoarea școlii spune că acești doi elevi erau prieteni și nu s-a gândit că incidentul este atât de grav. A deschis o comisie disciplinară, dar nu s-a gândit să informeze și Inspectoratul din Ilfov. Inspectorii vor face acum verificări suplimentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cu dinții sparți din cauza mărțișoarelor. Doi elevi din Ilfov s-au luat la bătaie în timpul orei de biologie. Unul a ajuns în stare gravă la spital