Antena Meniu Search
x

Video Elev din Arad, lovit fără milă de alţi băieţi, în clasă. Colegii încurajează şi filmează bătaia: "Direct, dă-i! La box, cum v-am învățat eu"

La doar o săptămână de la începerea şcolii, deja se numără violenţele între elevi. Vă avertizăm urmează imagini cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 09:00

Vezi și

Un telespectator ne-a trimis pe Fii Observator un filmuleţ în care se vede cum mai mulţi elevi se lovesc fără milă cu pumnii. Totul s-a întâmplat la o şcoală din Arad. Pe filmare se vede cum unul dintre agresori îşi împinge colegul, după care îl loveşte cu pumnii. 

Când acesta ripostează, în ajutorul agresorului sar alţi doi prieteni, iar asupra celui care n-ar fi vrut să execute un ordin şi să închidă uşa se abate un potop de pumni. 

Bunicul elevului bătut face plângere la poliție

Conflictul ar fi avut loc ieri, iar bunicul elevului bătut spune că va merge astăzi la Poliţie pentru a depune plângere împotriva agresorilor. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Fii Observator » Elev din Arad, lovit fără milă de alţi băieţi, în clasă. Colegii încurajează şi filmează bătaia: "Direct, dă-i! La box, cum v-am învățat eu"