Antena Meniu Search
x

Galerie foto “Era un suflet pur şi perfect”. Ramona, o româncă stabilită în Anglia, a fost ucisă de iubitul său. Cătălin s-a sinucis imediat după crimă. Un copil a rămas orfan de ambii părinţi

Ramona plecase în Anglia pentru o viaţă mai bună. Artista în tatuaje, în vârstă de 35 de ani, reuşise de-a lungul timpul să îşi deschidă un salon în Canterbury, împreună cu iubitul său, şi el român, Cătălin, în vârstă de 54 de ani. Cei doi aveau un băiat împreună.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 18:22

Doar că seara de marţi avea să fie ultima pentru cei doi. Cătălin a ucis-o pe Ramona, după care s-a sinucis, chiar în salonul de tatuaje, GothInk Studio, pe care îl deţineau. Oamenii legii au declarat că doar moartea Ramonei este considerată suspectă şi nu caută o a treia persoană care să fie implicată în incidentul şocant.

„Rudele apropiate ale celor doi au fost informate și cercetările pentru a stabili circumstanțele complete sunt în desfășurare în vederea furnizării unui raport complet medicului legist”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Oamenii legii au fost chemaţi la salonul de tatuaje în jurul orei 17.20. Şoseaua de centură a orașului a fost închisă, în timp ce mașinile de patrulare și ambulanțele se întindeau pe strada Lower Bridge. Poliţia din Kent a raportat iniţial că două persoane au fost găsite rănite la faţa locului, dar în această dimineaţă au anunţat că bărbatul de 54 de ani şi femeia de 35 de ani au murit în salon.

A ucis-o pe Ramaona şi s-a sinucis. Un copil a rămas orfan de ambii părinţi

Pe acelaşi subiect

Cătălin şi Ramona lucrau împreună la GothInk Studio din 2016. Vestea morţii celor doi a căzut ca un trăsnet printre clienţi şi apropiaţi. Doar cuvinte de laudă aveau la adresa artiştilor, desprecare spuneau că sunt foarte talentaţi.

„Ramona era un suflet pur şi perfect. Era un înger absolut. Unul dintre cele mai dragi suflete pe care le-am cunoscut”,a declarat o pritenă a tinerei. „Era caldă, blândă şi cea mai generoasă persoană pe care am cunoscut-o. Suntem devastaţi pentru ea, pentru familia ei şi fiul lor. Dar şi pentru familia lui Cătălin pentru că nu sunt de blamat pentru asta. Atât de trist şi atât de multe vieţi ruinate. Ramona era uimitoare. Inimile noastre sunt alături de cei care au cunoscut-o şi iubit-o”, a declarat şi Ann Sinden, o altă prietenă a Ramonei.

Circumstanţele morţii celor doi sunt încă investigate. Alţi doi artişti care lucrau la salon şi-au anunţat clienţii să îşi reprogrameze şedinţele de tatuaje.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » “Era un suflet pur şi perfect”. Ramona, o româncă stabilită în Anglia, a fost ucisă de iubitul său. Cătălin s-a sinucis imediat după crimă. Un copil a rămas orfan de ambii părinţi