Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Filmul crimei din Mediaș, unde un adolescent german a omorât pe stradă o pensionară, în timp ce ducea gunoiul. Băiatul a invocat motive rasiale

Crimă şocantă în Mediaş. O pensionară de 74 de ani a fost ucisă în plină stradă de un tânăr de 17 ani. Adolescentul a fost prins de poliţişti după câteva ore. Este cetăţean german, dar locuieşte în plasament la o familie din Dumbrăveni. Şocant este faptul că, la audieri, tânărul care are probleme psihice, ar fi declarat că a ucis femeia din motive rasiale. Poliţiştii trebuie să stabilească acum dacă acesta avea discernământ şi putea fi lăsat nesupravegheat. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional.         

De Redactia Observator la 13.04.2022, 13:20
Vezi și

Femeia de 74 de ani ieşise să arunce gunoiul, când a fost atacată.

Tâlharul a înjunghiat-o în zona gâtului şi, după ce i-a smuls lănţişoarele, a fugit. Victima a fost găsită zăcând pe asfalt de vecini, care au sunat imediat la 112.

Bătrâna a fost resucitată de echipajele medicale sosite la faţa locului, însă fără succes.  

Presupusul criminal ar avea probleme psihice

Pe acelaşi subiect

Suspectul este un tânăr de 17 ani, cu cetăţenie germană, care ar avea probleme psihice. Locuieşte în plasament la o familie din Dumbrăveni. De acolo a fost ridicat de poliţişti.  

Vestea i-a panicat pe vecini. 

"Eu mai vin noaptea şi bag maşina în garaj, dar acum chiar că îmi este frică", spune speriat un bătrân. "Şi eu am două fete şi îţi e frică seara să mai ieşi", mărturisește și o femeie.

Adolescentul a fost audiat şi se află acum în custodia Parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu. Anchetatorii vor stabili dacă acesta avea discernământ şi dacă ar fi trebuit să stea sub supraveghere permanentă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Mediaș, unde un adolescent german a omorât pe stradă o pensionară, în timp ce ducea gunoiul. Băiatul a invocat motive rasiale