Antena Meniu Search
x

Video Fenomen meteo neobişnuit la Craiova: O tornadă formată din senin ameninţa să ia pe sus tot ce prindea în cale

Craiovenii au avut motive de îngrijorare, aseară. Un fenomen meteo neobişnuit, dar spectaculos, a putut fi văzut în apropierea oraşului.

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 08:15

Vezi și

O tornadă formată din senin a pus stăpânire pe întreaga zonă şi ameninţa să ia pe sus tot ce prindea în cale. Zeci de locuitori au filmat fuiorul negru şi ameninţător care acaparase cerul, după care au postat clipurile pe rețelele de socializare 

Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben pentru Oltenia şi alte regiuni ale României, cu manifestări de ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină. Avertizările meteorologice vor fi în vigoare până astăzi la ora 22.00. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Fenomen meteo neobişnuit la Craiova: O tornadă formată din senin ameninţa să ia pe sus tot ce prindea în cale