Antena Meniu Search
x

Video Fetița de 5 ani și bunicul ei, călcați pe trecere în Cluj-Napoca, au avut noroc de un echipaj SMURD care trecea întâmplător prin zonă

Un accident grav a avut loc aseară pe un bulevard aglomerat din Cluj-Napoca. O fetiţă de 5 ani şi bunicul ei au au fost loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul a mers cu spatele în viteză, fără să se asigure. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 20:59

Vezi și

Martorii au surprins imaginile la scurt timp după ce victimele au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Un paramedic aflat în zonă a fost printre primii care au sărit în ajutor. 

Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: Un echipaj SMURD care se deplasa la alt caz şi trecea întâmplător prin zonă a fost oprit de martorii evenimentului pentru a acorda primul ajutor. 

Daniela Drăghiciu, Spitalul de Copii Cluj-Napoca: Fetiţa a fost preluată de colegii din unitatea de primiri a urgenţelor, stabilă hemodinamic, respirator, conşientă, agitată, a fost evaluată clinic, imagistic. Copilul a rămas pentru supraveghere în clinica de chirurgie pediatrică.

Bărbatul și fetița sunt în stare stabilă, după accidentul de pe trecerea de pietoni

Pe acelaşi subiect

Din fericire medicii spun că şi starea bărbatului de 65 de ani este stabilă. Şoferul neatent ar fi încercat să lase doi pasageri în faţa scării în care locuiau. Bărbatul a apăsat pedala de acceleraţie fără să-i observe pe cei doi care traversau strada pe culoarea verde a semaforului.

Andreea Vișan, purtător de cuvânt IPJ Cluj: În timpul efectuării manevrei de mers înapoi, conducătorul unui autoturism în vârstă de 34 de ani ar fi surprins şi accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

Şoferul neatent a fost testat cu aparatul etilotest dar rezultatul a fost unul negativ. Are pe numele lui un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Fetița de 5 ani și bunicul ei, călcați pe trecere în Cluj-Napoca, au avut noroc de un echipaj SMURD care trecea întâmplător prin zonă