Antena Meniu Search
x

Video Grav accident pe o autostradă din Italia: Doi şoferi au murit, după ce vehiculele pe care le conduceau s-au ciocnit şi au luat foc

Doi șoferi de TIR au murit în această dimineaţă, într-un teribil accident ce s-a petrecut pe autostrada A1, din Italia. În urma impactului, ambele TIR-uri au luat foc, iar traficul în zonă a fost blocat mai multe ore.

de Mihaela Uretu

la 22.06.2021, 16:10

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Un adevărat iad s-a declanşat pe autostrada A1, la km 67 în direcţia spre Milano, în apropiere de Piacenza. În accident a fost implicat şi un TIR care transporta GPL. 

Potrivit presei din  Peninsulă, un camion s-a ciocnit violent cu altul oprit în coadă împreună cu alte vehicule. În urma coliziunii, cele două vehicule au luat foc, iar șoferii de TIR au ars de vii. Flăcările au afectat și o altă mașină, în care se aflau două nemțoaice, care au reușit să scape ca prin minune.

Liviu - şofer de TIR român, stabilit în Italia: Pe autostrada A1 Piacenza sud. Un camion cisternă cu gaz GPL. Lângă Cesena. Au blocat autostrada pe ambele sensuri. Nu se mai circulă deloc. 

Pompierii, carabinierii și vehiculele de urgență din Piacenza și Fiorenzuola au intervenit de urgenţă la fața locului. De asemenea, a fost nevoie şi de intervenția  unei ambulanței aeriene din Parma care a aterizat pe autostradă. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

Pe acelaşi subiect

Deocamdată,  nu exista date cu privire la originea șoferilor de TIR morți. Poliţiştii fac în continuare cercetări, pentru a vedea cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. 

Autostrada A1, numită "Autostrada del Sole" sau "AutoSole" (Autostrada Soarelui), este cea mai lungă autostradă din Italia fiind considerată coloana vertebrală a reţelei de drumuri din această ţară şi face legătura între Milano, Bologna, Florenţa, Roma şi Napoli.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Grav accident pe o autostradă din Italia: Doi şoferi au murit, după ce vehiculele pe care le conduceau s-au ciocnit şi au luat foc