Antena Meniu Search
x

Un şofer german a provocat un accident în apropiere de vama Nădlac: a intrat cu maşina într-un TIR parcat pe banda de urgenţă

Accident grav, seara trecută, în apropiere de Vama Nădlac. Un cetăţean german care apucase să intre pe Autostrada A1 şi se îndrepta spre Arad a intrat cu maşina într-un TIR parcat pe banda de urgenţă.

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 10:37

Vezi și

A ricoşat apoi într-un alt automobil care circula pe prima bandă. În urma impactului, bărbatul de 64 de ani a suferit răni grave. A fost nevoie de interveniţa unui elicopter SMURD pentru ca acesta să fie trasportat la spital. Ceilalţi conducători auto au scăpat fără răni. Şoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care cetăţeanul german a pierdut controlul volanului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Fii Observator » Un şofer german a provocat un accident în apropiere de vama Nădlac: a intrat cu maşina într-un TIR parcat pe banda de urgenţă