Antena Meniu Search
x

Video Motociclist în stare gravă în urma unui accident produs pe o şosea din judeţul Tulcea. A intervenit un elicopter SMURD

Un motociclist experimentat a ajuns la spital astăzi în stare gravă, în urma unui accident rutier petrecut pe o şosea din judeţul Tulcea. La locul accidentului a intervenit şi un elicopter SMURD.

de Mihaela Uretu

la 10.06.2021, 13:10

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Accidentul a avut loc la kilometrul 4 de pe DN22 D între localităţile Măcin şi Cerna. Se pare că motociclistul ar fi pierdut controlul şi ar fi lovit din plin un autoturism condus de către o femeie.

"Din primele verificări a reieșit că, un bărbat de 56 de ani din Iași în timp ce conducea un autovehicul pe două roți de tip motocicletă din direcția Măcin către Cerna, la km 4 + 500 m, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un auto care circula pe sens opus, condus de o femeie de 26 de ani din comuna Greci, județul Tulcea.", informează IPJ Tulcea. 

Tânărul motociclist, transportat la spital cu un elicopter SMURD

În urma accidentului motociclistul, în vârstă de 53 de ani a fost grav rănit şi a fost transportat de urgenţă la spital cu un elicopter SMURD. Şi femeia a fost uşor rănită. Potrivit poliţiştilor, cei doi şoferi nu se aflau sub inflenţa băuturilor alcoolice în momentul în care s-a produs tragedia. 

Pe acelaşi subiect

Traficul rutier în zonă a fost restricționat pe un sens pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone, pentru a putea fi curățat carosabilul. Poliţiştii fac în continuare cercetării pentru a veda cum s-a produs cu exactitate accidentul. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Filip și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Fii Observator » Motociclist în stare gravă în urma unui accident produs pe o şosea din judeţul Tulcea. A intervenit un elicopter SMURD