Antena Meniu Search
x

Video Haos pe calea ferată după ce un copac s-a prăbuşit pe linia trenului Galaţi-Cluj. Bătrâni şi copii, blocaţi pe câmp

Haos pe calea ferată după ce un copac s-a prăbuşit pe linie. Traficul feroviar a paralizat, aseară, pe ruta Galaţi-Cluj, iar zeci de călători, mulţi dintre ei bătrâni şi copii, au rămas blocaţi pe un câmp.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 08:06

Vezi și

Compania feroviară a anunţat o defecţiune minoră, însă ce trebuia să fie o călătorie ca oricare alta, s-a transformat într-un calvar. Oamenii au staţionat ore în şir. La capătul răbdării, călătorii ne-au reclamat situaţia revoltătoare pe Fii Observator.

Aşadar, dacă aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, nu ezitaţi să ne scrieţi pe Whatsapp la numărul 0722.699.800 sau folosind formularul de pe site-ul observatornews.ro, în secţiunea Fii Observator, iar noi vom prezenta cazul tău la Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » Haos pe calea ferată după ce un copac s-a prăbuşit pe linia trenului Galaţi-Cluj. Bătrâni şi copii, blocaţi pe câmp