Antena Meniu Search
x

Video Hoţ căutat după ce a furat două parfumuri dintr-o farmacie din Târgu Mureş

Un tânăr din Tărgu Mureş este căutat de către poliţişti după ce a furat două parfumuri dintr-o farmacie. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în farmacie.

de Mihaela Uretu

la 28.09.2021, 15:34

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Furtul a avut loc joi în jurul prânzului, la farmacia Universităţii din Târgu Mureş. Se pare că tânărul din imagini era interesat de nişte parfumuri. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi trimise pe Fii Observator, se vede cum acesta se uită la nişte produse de pe raft şi discută cu farmacistele. La un moment dat, tânărul ia două cutii în mână şi fuge din farmacie. 

Martor via Fii Observator: Filmarea este de pe camerele de supraveghere ale farmaciei. Este vorba despre farmacia Universitatii din Târgu Mures. Ieri, un pacient a intrat în farmacie și a cerut parfumuri de la o firmă anume. A întrebat care sunt de femei și care de bărbați, care sunt prețurile, apoi a luat două parfumuri și a fugit. Am anunţat poliţia şi am trimis filmulețul ca sa ajutam la prinderea lui.

Angajaţii farmaciei îşi pun nădejdea în oamenii care l-ar putea recunoaşte pe hoţ. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Hoţ căutat după ce a furat două parfumuri dintr-o farmacie din Târgu Mureş