Antena Meniu Search
x

Video Momentul când un urs dă năvală în gospodăria unei case din Moieciu de Sus şi atacă oile. Cele mai mari au încercat să îşi protejeze puii

Momentul dramatic când un urs dă năvală în gospodăria unor oameni din Moieciu de Sus şi atacă oile a fost surprins de camerele de supraveghere. Adăpostul animalelor se afla în apropierea casei, iar atacul a fost dat în jurul orei 23.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 16:07

Vezi și

În imagini se vede cum animalele se odihnesc, când brusc încep să se agite simţind pericolul. Ursul intră dărâmând uşa de la intrare şi se pregăteşte de atac.

Oile mai mari fac zid în jurul puiulor abia născuţi. O oaie mai curajoasă sau din spirit de sacrificiu se îndreaptă spre urs, încercând să treacă pe lângă el, când este atacată, luată şi devorată de animalul sălbatic.

Oamenii din zonă sunt disperaţi ca atacul să nu se repete şi ursul să revină pentru a-şi lua din nou masa, mai ales că animalele sălbatice par să nu se mai teamă de nimic în disperarea de a-şi procura hrană. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » Momentul când un urs dă năvală în gospodăria unei case din Moieciu de Sus şi atacă oile. Cele mai mari au încercat să îşi protejeze puii