Antena Meniu Search
x

Video Şoferul ambulanţei lovite de un tramvai în Bucureşti a vrut să evite legal coloana de maşini. Salvarea a rămas prinsă între vagon şi gard

Salvaţi salvarea! O ambulanţă care ducea o pacientă la spital a fost foarte aproape să fie strivită de tramvai pe o arteră aglomerată din Bucureşti. Şoferul a vrut să intre pe calea de rulare a vagonului, folosită în cazuri de urgenţă, dar vatamanul nu era atent. Salvarea a fost prinsă între vagon şi gardurile de fier de pe marginea şinelor. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 24.04.2024, 20:12

Vezi și

Pacienta din ambulanţă venea de la Călăraşi - mai avea câteva minute până la spitalul Floreasca. Şoferul a vrut să evite coloanele de maşini. A făcut o manevră legală şi folosită frecvent în Bucureşti de maşinile serviciilor de urgenţă. 

Andreea Milea, reporter Observator: Şoferul ambulanţei a vrut să vireze peste liniile de tramvai, pe aici pe lângă gardurile de protecţie, moment în care vatmanul nu a putut să frâneze la timp astfel încât să evite impactul. 

Amândouă uşile ambulanţei au fost distruse în impact

Muncitorii au avut nevoie de un flex ca să scoată gardul din salvare. Pacienta din ambulanţă, care trebuia să ajungă la ortopedie, a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la spital. Şi ea, şi echipajul au avut noroc - au scăpat teferi dintr-un accident grav. 

Pe acelaşi subiect

Din cauza accidentului, tramvaiele au fost deviate, iar traficul s-a blocat jumătate de oră. Poliţiştii au început o anchetă ca să afle cine a greşit. 

Martor: Ambulanta avea acustica maxim, maxim. În general, soferii, vatmanii nu sunt atenţi şi vorbesc la telefon. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Fii Observator » Şoferul ambulanţei lovite de un tramvai în Bucureşti a vrut să evite legal coloana de maşini. Salvarea a rămas prinsă între vagon şi gard