Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu o haită de 17 câini vagabonzi care aproape că a blocat o stradă din Horezu. Oamenii spun că se tem să mai iasă pe stradă cu copiii

Problema câinilor vagabonzi atinge cote alarmante în orașul Horezu, din județul Vâlcea, oamenilor fiindu-le teamă să mai iasă cu copiii din casă din cauza haitelor de câini fără stăpân.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 13:16

Vezi și

Un locuitor din Horezu a filmat recent o haită de cel puțin 17 maidanezi care se plimba nestingherită pe una dintre străzile orașului.

Oamenii spun că deși problema este veche și numărul câinilor vagabonzi a crescut în ultimul an, administrația locală nu face nimic pentru a remedia asta.

Mai multe județe din țară se confruntă cu problema câinilor fără stăpân. Cea mai recentă tragedie s-a petrecut la Constanța, în luna iunie a acestui an, unde o fetiță de trei ani, dată dispărută de părinți, a fost găsită a doua zi, decedată cu urme de mușcături pe corp. Aproape 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi și voluntari au periat localitatea Saraiu din Constanţa, în speranţa că o vor găsi în viaţă. Fără succes, însă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Imagini cu o haită de 17 câini vagabonzi care aproape că a blocat o stradă din Horezu. Oamenii spun că se tem să mai iasă pe stradă cu copiii