Antena Meniu Search
x

Video Imagini revoltătoare într-un abator din Maramureş. Şoareci filmaţi morţi, pe podea, în timp ce o pisică mănâncă nestingherită din carnea de porc expusă

Imagini revoltătoare dintr-un abator de porci din judeţul Maramureş. Pe înregistrările trimise de un fost angajat al abatorului, pe Fii Observator, se vede cum carnea este depozitată în condiţii improprii.

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 08:48

Vezi și

Mai mult, şoarecii sunt filmaţi morţi, pe podea, în timp ce o pisică mănâncă din carnea expusă. Baia în care angajaţii ar trebui să se igienizeze este şi ea un adevărat focar de infecţie.

Fost angajat: Ia! Ce e aici în abator? Şobolani! Ţiţi! Tocmai ce am omorât un şoarece, în abator

Fostul angajat acuză că nimeni nu a luat vreo măsură în acest sens, cu toate că acolo ar lucra şi trei medici veterinari.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Fii Observator » Imagini revoltătoare într-un abator din Maramureş. Şoareci filmaţi morţi, pe podea, în timp ce o pisică mănâncă nestingherită din carnea de porc expusă