Video

Doi copii şi-au bătut mama, la îndrumarea tatălui. Incidentul a fost transmis pe reţelele de socializare

De Mihaela Uretu.
Publicat: 05.02.2021, 15:21.
Actualizat: 05.02.2021, 16:37

Doi copii au fost filmați în timp ce își băteau mama, chiar la îndemnul și spre amuzamentul tatălui. Toată întâmplarea a fost filmată cu telefonul mobil și transmisă pe Facebook. Cazul mamei bătute de către copiii săi a ajuns și în atenția poliției după ce a stârnit furie în rândul oamenilor.

Doi copii din Vrancea şi-au bătut mama cu parul

Doi copii din Vrancea şi-au bătut mama

Facebook

În filmare se vede cum cei doi copii, o fetiţă şi un băiat sunt îndemnaţi să îşi bată mama cu un par chiar de către propriul tată.

La un moment dat femeia este lovită cu parul în cap şi începe să plângă. Lacrimile celei care le-a dat viaţă nu par să îi impresioneze pe cei doi copii. Ba chiar amuzaţi, decid să îşi schimbe obiectul cu care îşi lovesc mama. Moment în care, de la parul de lemn, minorii trec la o nuia şi încep să îşi lovească mama peste faţă. În tot acest timp, tatăl nu intervine deloc. Din contră, se amuză şi instigă pe cei doi să îşi continue abuzul.

Mama: Stai cuminte! Nu mai da!

Tatăl: Îi trece!

Copil: Adu-mi nuiaua, adu-mi nuiaua!

Mama: Mi-a spart capul!

Tată: Aoleu, curge sânge!", se aude pe respectiva filmare.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei

În urma apariţiei imaginilor în mediul online, poliţiştii vrâncenii s-au sesizat din oficiu. Mama împreună cu cei doi copii, de 8, respectiv 11 ani, au fost internaţi într-un centru maternal. Tatăl a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Paula Enache - purător de cuvânt IPJ Vrancea: „Poliţiştii s-au sesizat din oficiu anterior apariţiei în spaţiul public a videoclipului şi împreună cu reprezentanţii DGASPC Vrancea au efectuat verificări, în urma cărora a reieşit faptul că bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar faţă de bărbatul de 50 de ani a fost dispusă măsura preventiva de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, în cursul zilei de 29 ianurie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, iar magistraţii au dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.”

Imaginile cu cei doi copii din Jitia, care își bat propria mamă, au stârnit un val de indignare pe Internet. Mai mulţi cititori ne-au trimis aceste imagini pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].